понеділок, 23 березня 2015 10:58

"Не виключаю, що формат чемпіонату України зміниться" - Павелко

"Не виключаю, що формат чемпіонату України зміниться" - Павелко
Фото: footboom.com

Президент ФФУ Андрій Павелко висловив упевненість, що наступний чемпіонат України обов'язково буде зіграно.

"Не буду нічого вигадувати, зрозуміло, що в нинішній скрутний час усі українські клуби зменшать свої бюджети, це — очевидно. Однак український чемпіонат в будь-якому випадку буде існувати. Не виключаю, що може дещо змінитися формат, але сам чемпіонат безсумнівно відбудеться", - заявив він на зустрічі з футболістами збірної України.

Також Андрій Павелко розповів футболістам про своє бачення нинішніх реалій спорту номер один, цілі та завдання на посаді глави українського футболу.

"Хочу всіх вас запевнити в тому, що закулісні ігри в українському футболі залишилися в минулому. Нинішня управлінська команда ФФУ буде працювати лише за принципом фейр-плей до всіх, без винятку учасників футбольного процесу. Зараз дуже складний час для країни, наше завдання і зберегти вітчизняний футбол, і розвинути його. Тому перш за все хочу вам сказати, що інтереси збірної України для Федерації футболу - на першому місці. Саме ФФУ для національної команди, а не навпаки. Все, що необхідно для якісної підготовки збірної, яка представляє інтереси всієї нашої країни, буде зроблено, це я вам гарантую", - пообіцяв Павелко.

Нагадаємо, матч групового раунду відбору на Євро-2016 Іспанія - Україна відбудеться в п'ятницю, 27 березня в Севільї. Початок - о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Не виключаю, що формат чемпіонату України зміниться" - Павелко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути