понеділок, 06 лютого 2012 13:59

"Не думаю, що новий болід виглядає потворно" - "Заубер" представив машину
6

Фото: Reuters

На презентації в іспанському Хересі, де пройдуть перші передсезонні тести "Формули-1", "Заубер" представив свій новий болід, який називається C31.

Пілот "Заубера" Камуі Кобаясі розповів про цілі, що стоять перед командою напередодні сезону-2012, зазначив, що сподівається провести свій третій сезон в "Формулі-1" стабільніше, а також став на захист дизайну нового боліда С31, оснащеного ступінчастою носовою частиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пілоти "Форс-Індії" висловили захоплення новим болідом команди

"Не думаю, що новий болід виглядає потворно. Якщо у більшої частини болідів пелотона аналогічний вид, то чому це повинно вважатися потворним? На даний момент тільки болід "Макларена" має дещо іншу конструкцію. Головне - якими будуть показники на трасі.

Звичайно, спочатку може здатися, що носова частина боліда дійсно виглядає дещо потворно, але кілька років тому відбулися зміни в конструкції і відповідно зовнішньому вигляді задніх антикрил і всі теж говорили, що тепер боліди стали не такими привабливими. Упевнений, що через пару місяців ніхто й не згадає про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він виглядає дуже агресивно" - "Феррарі" представила новий болід

Сезон-2012 стане для мене не тільки третім у "Формулі-1", а й третім у складі "Заубера". Ми через багато що пройшли за ці роки, і зараз я сподіваюся, що нам вдасться зробити крок вперед. У першому сезоні ми провалив початок чемпіонату, зате ударно провели другу половину року. У другому сезоні все склалося з точністю до навпаки.

Зараз ми сподіваємося, що зможемо провести сильний сезон від початку і до кінця, регулярно фінішуючи в очковій зоні. Я з нетерпінням чекаю початку нового чемпіонату разом із "Заубер", - цитує Кобаясі офіційний сайт "Формули-1".

Зараз ви читаєте новину «"Не думаю, що новий болід виглядає потворно" - "Заубер" представив машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути