вівторок, 10 грудня 2013 09:58

"Не думаю, що гравці будуть думати про відпочинок" - Луческу

"Не думаю, що гравці будуть думати про відпочинок" - Луческу
Фото: donbass.ua

Футболісти "Шахтаря" вийдуть на поле "Олд Трафорд" на матч проти "МЮ" максимально сконцентрованими. У цьому впевнений головний тренер команди Мірча Луческу, повідомляє офіційний сайт донеччан.

Нагадаємо, сьогодні в Манчестері "Шахтар" проведе заключний матч Ліги чемпіонів проти "МЮ". Нагадаємо, "Манчестер Юнайтед" вже забезпечив собі місце в плей-офф. Донеччанам для виходу в наступний раунд необхідно зіграти не гірше, ніж "Байєр" в Іспанії проти "Реала Сосьєдад".

"Ніхто з гравців не буде думати про те, що відбувається в Сан -Себастьяні. Важливо підійти до поєдинку з МЮ максимально готовими, як це було, наприклад, у матчі з "Барселоною", який ми виграли на виїзді 2:3 також у заключному турі групового раунду. Не думаю, що гравці будуть мислити про відпочинок і про паралельну зустріч в Сан-Себастьяні", - говорить Луческу.

"МЮ потрібен позитивний результат, щоб посісти перше місце в групі і потім не зустрітися з кимось із грандів європейського футболу. Ми теж хочемо перемогти в цій грі. Думаю, заслуговуємо на те, щоб вийти з групи. Якщо згадати поєдинки з "Байєром", то в них ми повинні були добиватися перемоги. Зараз у нас є впевненість в тому, що ми можемо добитися позитивного результату в завтрашньому матчі", - зазначив Луческу.

Нагадаємо, сьогоднішній матч розпочнеться о 21:45 за київським часом. Трансляція на телеканалі 1+1.

Зараз ви читаєте новину «"Не думаю, що гравці будуть думати про відпочинок" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути