четвер, 30 вересня 2021 11:41

Назвали винних у поразці Джошуа від Усика

Назвали винних у поразці Джошуа від Усика
Олександр Усик перейшов у суперважку категорію у 2019 році. Фото: Instagram.com/usykaa

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі 31-річний Ентоні Джошуа програв Олександру Усику через погану тренерську підготовку до бою.

Батько й тренер чемпіона світу за версією WBC Тайсона Ф'юрі Джон пояснив причини поразки британця, повідомляє Sport.ua.

"Усик незручний суперник. Очевидно, що Джошуа ніколи раніше не бився проти такого опонента. Йому було потрібно скористатися планом на бій Чісори. Адже Дерек виступив краще, ніж Джошуа. Якби Ентоні використовував свою вагу, то все могло піти по-іншому. Я здивований його діями, тому що Джошуа - великий хлопець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик не задоволений гонораром за бій із Джошуа

Можливо, Ентоні скинув занадто багато ваги. Але він мав повністю контролювати хід бою і чинити на Усика тиск. До того ж, якщо ваш план не працює - справа за тими, хто перебуває в кутку. Тренерський штаб мав скоригувати хід поєдинку, але цього не сталося. У восьмому раунді вони постійно говорили: "Будь розумним, працюй джебом". Це не спрацювало, тому що він бився із досвідченим і технічним бійцем. Джошуа із самого початку грав за правилами Усика й вони не спробували щось змінити. Отже, у його поразці винен тренерський штаб.

Щодо критиків - дайте Ентоні відпочити. Це не була повністю вина Джошуа. Це його команда. У них не вистачило мізків, щоб підказати боксеру, як вийти зі складної ситуації. Боєць має знати, що хлопці в його кутку знають, як все працює", - сказав Ф'юрі-старший.

Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа одностайним рішенням суддів. Український боксер став чемпіоном світу в суперважкій вазі в трьох категоріях.

У контракті на проведення бою був пункт реваншу. Усик має надати право Джошуа повернути втрачені пояси.

Зараз ви читаєте новину «Назвали винних у поразці Джошуа від Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути