середа, 19 грудня 2018 13:02

Назвали наступника Моуріньйо

Назвали наступника Моуріньйо
Сульшер очолив "МЮ". Фото: footballhd.ru

"Манчестер Юнайтед" оголосив про зміни на тренерському містку клубу. Після звільнення Жозе Моуріньйо, за яке португалець отримає солідну неустойку, виконуючим обов'язки головного тренера був призначений Оле Гуннар Сульшер.

Норвезька фахівець добре знайомий вболівальникам "червоних дияволів", адже він захищав кольори клубу протягом 11 років, з 1996-го до 2007-й, провівши за цей час 235 матчів і забивши 91 м'яч. Найбільш пам'ятний із них - у ворота "Баварії" у фіналі Ліги чемпіонів-1998/1999, який приніс "манкуніанцям" бажаний трофей.

Після завершення ігрової кар'єри Сульшер з 2008-го до 2011-й працював із резервною командою "Манчестер Юнайтед", а останні 3 роки очолював на батьківщині "Мольде", із яким двічі став срібним призером чемпіонату Норвегії.

Контракт Оле Гуннаром з клубом розрахований до завершення сезону-2018/2019. На даний момент "МЮ" знаходиться на 6 місці у чемпіонаті Англії, відстаючи на цілих 19 очок від лідера, земляків із "Сіті", а у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зіграє з французьким ПСЖ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Юнайтед" звільнив Жозе Моурінью

Моуріньйо звільнили після поразки від "Ліверпуля" (1:3).

Зараз ви читаєте новину «Назвали наступника Моуріньйо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути