неділя, 18 серпня 2019 10:33

"Наступним тренером "Динамо" буде іноземець" – Андронов

"Наступним тренером "Динамо" буде іноземець" – Андронов
Андронов є давнім симпатиком "Динамо"

Відомий російський коментатор Олексій Андронов поділився думкою про призначення Олексія Михайличенка на посаду головного тренера київського "Динамо".

"Поставте себе на місце Суркіса. Команда потрапила в шторм, почати зараз глобальну перебудову - значить з великою ймовірністю перекреслити все, що робилося два роки до. Михайличенко - тренер все ж більш досвідчений, ніж Хацкевич. Але знає команду. Якщо не впорається він - не знаю, яке її може чекати майбутнє.

Точніше, думаю, що Михайличенко - це останній "динамівський" тренер. Тільки від нього залежить зараз, скільки він пропрацює. Але потім напевно буде іноземець.

Просто шукати його по ходу сезону - дуже складно. До цього процесу потрібно готуватися заздалегідь. Переговори - теж не 15-20 хвилин. Тут: запропонували-подумав-прийняв. Там так не буває.

До того ж іноземців не запрошують просто так. Під них або підбирається склад (а він уже підібраний), або їм взагалі це віддається на відкуп. У Жерара Ульє колись був шанс очолити "Динамо" - він і не особливо розбираючись в тому складі сказав, що мільйонів 40 на посилення потрібно.

Чи вірю я в Михайличенко? Так. І вірив завжди. Він вдумливий системна людина. Хто знає, чого не вистачало Хацкевичу? Можу тільки одне сказати - "Динамо" грало нестабільно навіть по ходу одного окремого матчу. Згадуючи той "Динамо", яке Михайличенко тренував - там система якраз часом заганяла клас в кут", - написав Андронов на своїй сторінці в фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якби "Динамо" очолив Моуріньйо, незадоволених теж вистачало б" – журналіст

Після вильоту від "Брюгге" "Динамо" звільнило Олександра Хацкевича з посади головного тренера. Замість нього було призначено Олексія Михайличенка.

Зараз ви читаєте новину «"Наступним тренером "Динамо" буде іноземець" – Андронов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути