середа, 18 серпня 2021 09:52

Наступник Шевченка погано спить

Наступник Шевченка погано спить
Олександр Петраков привів молодіжну збірну до тріумфу на Кубку світу. Фото: УАФ

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував призначення на посаду наставника "синьо-жовтих" перед відбірковими матчами ЧС-2022.

"Потрібен результат - п'ять ігор. Кожен матч буде фіналом. Зроблю все від мене залежне, щоб збірна потрапила на чемпіонат світу в Катарі.

Нові гравці у збірній? В основному складі буде 26 гравців - до вже названих гравців приєднаються Тарас Качараба із празької "Славії" і Данило Сікан із "Шахтаря". Також до резервного списку включили Сергія Булецу із "Зорі".

Перспективи збірної після трьох нічиїх на старті відбору ЧС-2022? Наші шанси хороші. П'ять ігор - це не клубний футбол, тому кожна гра - це фінал. Ситуація, як на чемпіонаті світу - вийшов на поле, виграв і пройшов далі. Ні - поїхав додому.

Розмова з футболістами? Ми всі один одного добре знаємо. Я вже розмовляв із гравцями.

Емоції від призначення? Сплю погано. Дві години, потім прокидаюся. Не знаю, що далі сказати. Ухвалили таке рішення, але я вмію тримати удар", - сказав Петраков в інтерв'ю пресслужбі УАФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петраков очолив збірну України

Раніше оприлюднили список гравців збірної України на матчі кваліфікації чемпіонату світу-2022. 1 й 4 вересня вона проведе матчі зі збірними Казахстану та Франції.

Зараз ви читаєте новину «Наступник Шевченка погано спить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути