субота, 05 травня 2012 15:32

Наставник "Валенсії" очолить "Спартак"

Наставник "Валенсії" очолить "Спартак"
Емері підпише контракт зі "Спартаком" за схемою "2+1" ФОТО: sportanalytic.com

Новим головним тренером московського футбольного клубу "Спартак" після відставки Валерія Карпіна стане Унаї Емері, який зараз очолює іспанську "Валенсію". Очікується, що Емері підпише контракт зі "Спартаком" за схемою "2+1". Про це повідомляє видання "Спорт-Экпресс".

За інформацією видання, в переговорах з 40-річним Емері, які проходять в Іспанії, беруть участь спортивний директор "Спартака" Дмитро Попов і власник клубу Леонід Федун. Повідомляється, що переговори знаходяться на завершальній стадії.

Валерій Карпін залишить пост наставника столичної команди після закінчення поточного сезону. За інформацією "Советского спорту", Карпін збереже за собою посаду генерального директора столичної команди.

Унаї Емері закінчив футбольну кар'єру в 2004 році після важкої травми коліна. У тому ж році Емері очолив клуб нижчого іспанського дивізіону "Лорка". У 2006 році тренер очолив "Альмерію", з якою вийшов у вищий дивізіон чемпіонату Іспанії.

У 2008 році Емері перейшов у "Валенсію", з якою в 2010 і 2011 місцях займав третє місце в іспанському чемпіонаті. У поточній першості за два тури до закінчення "Валенсія" посідає третє місце з 58 очками.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Валенсії" очолить "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути