середа, 09 травня 2012 10:53

Наставник "Валенсії" відмовив "Дніпру"

Наставник "Валенсії" відмовив "Дніпру"
Унаї Емері може очолити "Спартак" ФОТО: footballhd.ru

У колишнього головного тренера "Валенсії" Унаї Емері, який, за деякими даними, вже домовився зі "Спартаком", був варіант з продовженням кар'єри у "Дніпрі", повідомляє неофіційний сайт дніпропетровського клубу.

Спочатку українці хотіли запросити Джованні Трапаттоні або Славена Біліча. Але після того як обидва фахівця вважали за краще залишитися у своїх збірних - Ірландії та Хорватії відповідно, керівництво "Дніпра", яке підшуковує заміну Хуанде Рамосу, вийшло на Емері, однак той у підсумку зробив вибір на користь "Спартака".

Нагадаємо, у Емері також були запрошення з Туреччини, Португалії та Греції.

Додамо, що "Дніпро" перед матчем 30-го туру української прем'єр-ліги проти "Карпат" провів відкрите тренування на своїй заміській базі, проте Хуанде Рамос від традиційного спілкування з пресою на цей раз відмовився.

За інформацією "Чемпионат.com", в ранковому занятті не брав участі хорват Нікола Калініч, який отримав травму м'яза стегна в останній грі проти "Металурга".

Також за індивідуальною програмою на сусідньому полі окремо від загальної групи займалися Руслан Ротань та Віталій Мандзюк. З основним складом, незважаючи на дискваліфікацію, також займався Матеус, якого тренери не відпустили у дострокову відпустку навіть після недавнього одруження.

 

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Валенсії" відмовив "Дніпру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути