вівторок, 28 листопада 2017 18:59

Наставник "Шахтаря" може очолити "Евертон"

Наставник "Шахтаря" може очолити "Евертон"
Паулу Фонсека - основний кандидат на посаду головного тренера "Евертона"

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека розглядається "Евертоном" як головний кандидат на посаду менеджера, повідомляє Gianlucadimarzio.com.

Італійське джерело не уточнює деталей ситуації і переговорів. Вважається, що боси "ірисок" бачать у португальському фахівцеві ідеального претендента на вакантну посаду.

При цьому "Шахтар" нібито хоче зберегти Фонсеку у клубі хоча б до заключного матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті", який відбудеться 6 грудня в Харкові.

Одночасно з цією інформацією португальське видання A Bola стверджує, що "гірники" відкинули запит "Евертона" на переговори по тренеру.

Sky Sports розповів, що представники "Евертона" спілкувалися з агентами Фонсеки щодо можливої співпраці в п'ятницю. Головним претендентом, за їхньою інформацією, залишається Сем Аллардайс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя мрія - тренувати в Англії" - наставник "Шахтаря"

Фонсека прийшов у "Шахтар" 31 травня 2016 року. Під його керівництвом "гірники" стали чемпіонами України, а зараз близькі до виходу в плей-оф Ліги чемпіонів. При цьому вони також лідирують в поточному сезоні УПЛ, випереджаючи "Динамо" на чотири очки (39 очок проти 35).

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Шахтаря" може очолити "Евертон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути