субота, 26 грудня 2009 14:19

Наставник "Челсі" пообіцяв пробігтися голим по базі клубу

Наставник "Челсі" пообіцяв пробігтися голим по базі клубу

Головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті зробив незвичайну заяву на прес-конференції перед матчем з "Бірмінгемом", підкресливши, що нових футболістів у команді під час зимового трансферного вікна не з"явиться.

"Я клянуся, що кажу правду про нашу трансферну політику, але якщо я збрешу - тоді пробіжусь голим по нашій базі в Кобхемі. В Італії кажуть, що ніколи не обіцяй на 100 відсотків, тільки на 99,99 відсотка", - сказав тренер.

"Однак я ще раз повторюю - ми взимку нікого купувати не будемо. Я не просив Романа Абрамовича про посилення, і він не питав мене про те, чи потрібні нам новачки. Так, ми не зможемо в найближчий місяць розраховувати на наших африканських гравців, але в такому випадку потрібно спиратися на внутрішні резерви, а не купувати новачків", - наводить слова Анчелотті The Mirror.

Нагадаємо, що через від"їзд на Кубок Африки Дідьє Дрогба і Саломона Калу, а також через травму Ніколя Анелька в складі "Челсі" зі здорових нападників залишилися тільки Даніель Старрідж та Фабіо Борріні.

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Челсі" пообіцяв пробігтися голим по базі клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути