середа, 03 січня 2007 17:32

Наставник "Арсенала" закликав повернути Бекхема до збірної Англії

Наставник лондонського "Арсенала" Арсен Венгер, 57 років, порадив головному тренеру збірної Англії Стіву Макларену повернути до національної команди колишнього капітана Девіда Бекхема, 31 рік, повідомляє Футбол.ua.

За словами Венгера, нинішня ситуація в збірній Англії, яка зіткнулася з певними складнощами у відбірковій групі Е чемпіонату Європи 2008 року, нагадує ситуацію в збірній Франції перед Кубком світу-2006. Французи почали відбіркову кампанію без Зінедіна Зідана, Клода Макелеле і Ліліана Тюрама, і в результаті ледь не залишилися без Кубка світу. Головний тренер збірної Франції Раймон Доменек переконав тоді ветеранів повернутися до команди, яка на світовій першості в Німеччині дійшла до фіналу.

- Я не збираюся чинити на Макларена ніякого тиску, але я не сумніваюся, що він думає про повернення Бекхема в команду, адже Девід був і залишається одним з кращих футболістів світу, - заявив Венгер. - Макларен, як і Раймон Доменек у Франції, хотів побудувати нову команду без ветеранів, але швидко зрозумів, що без досвідчених гравців не обійтися.

Свій поки останній матч за збірну Англії Девід Бекхем провів в чвертьфіналі Кубка світу-2006, коли його команда поступилася збірній Португалії. Тоді англійців тренував Свен-Йоран Ерікссон, який після завершення Кубка світу покинув свою посаду. Стів Макларен, який змінив його, одразу заявив, що будуватиме свою команду без Бекхема, оскільки збирається покладатися на молодих футболістів.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Арсенала" закликав повернути Бекхема до збірної Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути