вівторок, 23 жовтня 2012 18:09

Наставник "Порту" побоюється глибини атак "Динамо"

Наставник "Порту" побоюється глибини атак "Динамо"
Перейра: "У "Динамо" є всі шанси вийти з групи". Фото: dynamo.kiev.ua

Головний тренер португальського "Порту" Вітор Перейра розповів, чого він чекає від завтрашнього матчу своєї команди проти київського "Динамо", який буде проходити в рамках 3-го туру групового турніру Ліги чемпіонів, а також поділився думкою про суперника.

"Два перші матчі в Лізі чемпіонів ми провели на хорошому рівні (особливо - останній, проти ПСЖ), і ми сподіваємося завтра показати таку ж гру. Але я мав можливість вивчити нашого суперника, і можу сказати, що "Динамо" - команда, що володіє кваліфікованими, технічними гравцями, яка, як і "Порту", прагне контролювати м'яч. Але найбільш небезпечним "Динамо" стає, коли відбуваються втрати м'яча з боку його суперника. Крім того, кияни люблять створювати глибину в своїх атаках, і ми повинні це контролювати за допомогою грамотної позиційної гри.

Якщо ж говорити з точки зору турнірної боротьби, то у "Динамо" є всі шанси, щоб вийти з групи, адже після двох турів ця команда має в своєму активі три очки. Так що і в цьому плані кияни є вкрай небезпечним опонентом, проти якого важливо показати такий же високий рівень гри, який нам вдалося показати в поєдинку з ПСЖ. Зрозуміло, ми будемо прагнути тільки до перемоги, тим більше, що такий результат зробить наші перспективи на вихід в плей-офф дуже сприятливими, - сказав Перейра.

"В цілому ж, вважаю, що два найближчих матчі стануть визначальними. Всі команди нашої групи мають сильні сторони. "Динамо" - не виняток. Але ми знаємо, як потрібно протидіяти цьому супернику. Втім, конкретніше про це я говорити не буду, оскільки наш супротивник зможе використовувати цю інформацію", - сказав Перейра.

Нагадаємо, матч "Порту" - "Динамо" відбудеться 24 жовтня о 21:45. Трансляція на телеканалі 1+1.

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Порту" побоюється глибини атак "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути