середа, 22 листопада 2017 08:56

Наставник "Наполі" розповів, як вдалося перемогти "Шахтар"

Наставник "Наполі" розповів, як вдалося перемогти "Шахтар"
У перерві я вирішив змінити трохи тактику — Маурісіо Саррі

Італійський "Наполі" переміг донецький "Шахтар" в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 3:0. Наставник переможців Маурісіо Саррі розповів на прес-конференції, як його команді вдалося обіграти "гірників".

"Ми змогли зламати гру суперника в пас і перевернули хід зустрічі. Але не можна сказати, що ми здали екзамен, адже наше місце у турнірній таблиці не дозволяє нам вийти у плей-оф Ліги чемпіонів. І ми залежимо від результату матчу наших суперників. Ми постараємося виграти в останньому турі і будемо сподіватися на краще.

"Манчестер Сіті" в останньому матчі проти "Шахтаря" гратиме на атаку. Я навіть у цьому не сумніваюся. Хосеп Гвардіола не той наставник, який берегтиме сили.

Зараз "Наполі" у хорошій фізичній формі. На початку сезону ми не були так добре готові. Не забувайте, що "Манчестер Сіті" переміг, оформивши гол наприкінці зустрічі. У "Шахтаря" досить технічних виконавців з якісним рівнем гри.

Сьогодні наш захист дуже добре себе проявив. Особливо, я б відзначив Влада Кірікеша.

У перерві я вирішив змінити трохи тактику. Потрібно було додати інтенсивності в центрі поля. До цього у нас постійно відбирали м'яч і проходили по флангах", - каже Саррі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прийняв удар: наставник "Шахтаря" жартував після краху в Неаполі

У паралельному матчі "Манчестер Сіті" вдома обіграв "Феєноорд" — 1:0. Після 5-го туру у групі "городяни" мають 15 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 6, "Фейєноорд" - 0.

Для виходу в плей-оф "Шахтареві", як і раніше, потрібно взяти одне очко. "Гірники" зіграють проти "Сіті" 6 грудня в Харкові. Початок о 21:45, текстовий онлайн — Gazeta.ua. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Наполі" розповів, як вдалося перемогти "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути