четвер, 09 лютого 2012 17:36

Наставник англійської "молодіжки" тимчасово замінив Капелло в збірній

Наставник англійської "молодіжки" тимчасово замінив Капелло в збірній

Тимчасово виконуючим обов'язки головного тренера збірної Англії з футболу став Стюарт Пірс. Про призначення Пірса було оголошено 9 лютого - на наступний день після того, як з поста наставника команди пішов Фабіо Капелло. Пірс готуватиме збірну Англії до товариського матчу з Голландією (29 лютого), повідомляє офіційний сайт Асоціації футболу Англії (FA).

При цьому FA продовжує пошук постійного головного тренера. Чи входить в число кандидатів на цей пост Пірс, не повідомляється.

49-річний Пірс в даний час займає пост головного тренера молодіжної збірної Англії. Крім того, він буде очолювати збірну Великобританії на Олімпіаді 2012 року в Лондоні. Будучи гравцем, Пірс зіграв 78 матчів за збірну Англії і забив п'ять голів.

До призначення Пірса на пост тимчасово виконуючого обов'язки головного тренера англійські ЗМІ називали його одним з кандидатів на посаду нового наставника. Іншими кандидатами називаються Харрі Реднапп, Гуус Хіддінк і Мартін О'Ніл.

Капелло залишивв збірну Англії через розбіжності з президентом FA Девідом Бернстайном. Італійський тренер залишився незадоволений рішенням Бернстайна позбавити капітанської пов'язки Джона Террі. Останнього звинувачують у расистських висловлюваннях на адресу гравця "Квінс Парк Рейнджерс" Антона Фердінанда.

Зараз ви читаєте новину «Наставник англійської "молодіжки" тимчасово замінив Капелло в збірній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути