понеділок, 05 квітня 2021 21:00

Наша футбольна збірна тепер грає не для перемог - Несенюк

Наша футбольна збірна тепер грає не для перемог - Несенюк
Андрій Шевченко очолює збірну України із літа 2016 року. Фото: УАФ

Збірна України невдало розпочала відбір до Кубка світу-2022.

У стартовому поєдинку українці змогли не програти в Парижі збірній Франції, але потім не закріпили успіх у матчах проти Фінляндії та Казахстану, зігравши обидва рази в нічию.

Тепер команді Андрія Шевченка залишається тільки боротися за 2-ге місце у групі та сподіватися поїхати до Катару через додаткові матчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сабо пояснив, чому збірна України не змогла перемогти Казахстан

"Як на мене, несподівана нічия у Парижі, коли ми не програли чемпіонам світу, стала для декого неприємним сюрпризом. Справді, навіщо це нам, коли ще до початку відбору ми мали "залізне" виправдання на випадок невдачі – ми ж у групі з чемпіонами світу! Не виключено, що саме тому після вдалого поєдинку з французами тренер збірної всупереч споконвічній традиції не виставив на наступну гру той самий склад, а перетасував його так, що наші гравці часом ледь не билися один об одного головою, бо не розуміли куди їм бігти. Як наслідок – Україна буде тепер боротися за друге місце у групі зі скромними, але організованими командами Фінляндії та Боснії. Вони, як показала гра із фінами у Києві, нічим за нас не слабші.

Власне, ми і не стверджуємо, що це не так. Керівникам нашого футболу цілком комфортно у компанії європейських середнячків, які ні на що не претендують, і з яких нічого не вимагають. Виграють – добре, програють – нічого страшного! Ми ж бо тепер граємо не заради перемог", - написав журналіст Микола Несенюк.

Подробиці читайте в журналі "Країна" від 8 квітня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити. Передплатний індекс - 37278. Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Наша футбольна збірна тепер грає не для перемог - Несенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути