вівторок, 25 вересня 2018 18:15

Нападник "Олімпіка" прокоментував ДТП, в яке потрапив напередодні матчу

Нападник "Олімпіка" прокоментував ДТП, в яке потрапив напередодні матчу
Дегтярьов розповів подробиці ДТП. Фото: відкриті джерела

Нападник донецького "Олімпіка" Максим Дегтярьов розкрив деталі ДТП за участі його автомобіля. Максим розповів усі подробиці аварії.

"Це сталося о 16:30, за три години до гри з Арсеналом. Коли я заїхав на паркінг, зупинився перед перехрестям, щоб подивитися, чи немає машини. В той момент ніякої машини не було, я почав рух далі через перехрестя. І коли я його практично пройшов, в мою машину на великій швидкості збоку врізався автомобіль Audi A4. Моя машина важить дві тонни, але її все одно від такого удару відкинуло в стовп. У той же час Audi, не маючи навіть гальмівного шляху, почала зносити все, що було на її шляху.

Водій Audi явно розумів свою провину в цьому ДТП, вийшов з автомобіля і схопився за голову.

В результаті, постраждали ще два автомобілі. Водій Audi явно розумів свою провину в цьому ДТП, вийшов з автомобіля і схопився за голову. Ми викликали поліцію і чекали їх приїзду, більш дивно було читати те, що пишуть деякі "журналісти", мовляв, я нібито відразу зняв номери з своєї машини і втік з місця ДТП. Брехня, яку не описати словами! Я нікуди не ховався, це може підтвердити і сам винуватець події. Я був на місці ДТП близько двох годин і номери на машині спереду у мене були, по приїзду поліція їх зафіксувала і сфотографувала.

А що стосується задніх номерів, то за декілька днів до цієї аварії у мене на цьому ж паркінгу їх вкрали. Я про це доповів в відділ поліції і звернувся до старшого охоронця паркінгу, попросив подивитися камери відеоспостереження. Але на цьому паркінгу не виявилося камер, і залишивши там машину, за неї ніхто не несе відповідальності. Мені довелося замовляти дублікат номерів, але я не встиг їх отримати і потрапив в ДТП. До речі, за шість років водійського стажу я жодного не був учасником будь-яких пригод на дорозі.

Машину я не залишив просто так, на місці залишилася моя дівчина і друзі, а також адміністратор Олімпіка. На стадіон Динамо я приїхав о 19:25, коли вже команди стояли на полі. Швидко переодягнувся і приєднався до хлопців по команді на лавці запасних. Відіграв весь другий тайм, а далі мене відразу ж відвезли назад, на місце ДТП.

По приїзду туди поліція почала питати, чому у мене машина по техпаспорту чорна, а під плівкою бордова. Все просто, коли я реєстрував автомобіль в МРЕВ, там мені дали зрозуміти, що машина в тебе хоч під плівкою і бордова, але вона у тебе в чорній плівці, тому в технічний паспорт ми вписуємо чорний колір. Я не став заглиблюватися в це питання, розумів, що це професіонали своєї справи, вони знають що роблять і що пишуть.

Але поліція з цим не змогла розібратися і вони викликали слідчо-оперативну групу, яка повинна дати оцінку автомобіля і підтвердити, що з авто все в порядку. Хлопці запитали в поліції, чи сходяться номера кузова з документами чи ні? Поліцейські підтвердили, що сходяться. СОГ запитала, в чому тоді проблема? Вони підтвердили, що проблем з автомобілем немає, номера сходяться, сфотографували машину з моїм державним номером, про який пишуть, що я нібито його зняв і викинув", – передає слова Дегтярьова "Footboom".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провідний форвард "Манчестер Сіті" постраждав у ДТП

Максим Дегтярьов потрапив у аварію перед матчем "Арсенал" - "Олімпік".



Зараз ви читаєте новину «Нападник "Олімпіка" прокоментував ДТП, в яке потрапив напередодні матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути