четвер, 14 лютого 2008 15:56

Найменший у світі бодібілдер важить усього 9 кілограм (ФОТО)
5

19-річний Адітья Дев, на прізвисько "Ромео", добре відомий у своєму рідному індійському місті Фагвара. Щодня натовпи народу приходять у місцевий тренажерний зал подивитися, як тренується цей найменший культурист у світі зростом 84 см і вагою 9 кг На відміну від багатьох карликів, Ромео має більш-менш нормальні пропорції.

- Я займаюся бодібілдингом уже два роки, і зараз, думаю, я найсильніший карлик у світі. Я завжди був здоровий, а з тих пір, як почав качатися, сила принесла мені популярність. Мої розміри ніколи мене не зупиняли. Я займаюся з гантелями, а також аеробікою і танцями. Люди завжди раді бачити мене. Мене запрошували на телешоу і танцювальні виступи, - говорить Ромео.

Будувати тіло Ромео допомагає його тренер Ранжит Пал.

- Через його маленький зріст я не даю йому складних вправ. Але Ромео тренується приблизно стільки ж, скільки й інші, але при цьому він набагато цілеспрямованіший, - говорить Ранжит. - Коли він тільки починав, я призначив йому місяць базових вправ, таких як аеробіка, віджимання і гімнастика, щоб підготувати тіло. Після цього я зробив йому спеціальні легкі гантелі.

- Я заробляю хороші гроші своїми танцювальними виступами і бодібілдингом, але багатство мене не цікавить. Я мрію багато подорожувати і виступати в Лондоні з моїм кумиром, індійським співаком JAZZY-B, - додав Ромео.

factnews.ru

Зараз ви читаєте новину «Найменший у світі бодібілдер важить усього 9 кілограм (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути