четвер, 13 листопада 2008 13:31

Найкрасивіші спортсменки зимових видів спорту (ФОТО)
11

У Фінляндії продажі молочних продуктів Valio різко зросли вже на другий день після того, як їх почала рекламувати приваблива Кіра Корпі - секс-символ фігурного катання, бронзовий призер чемпіонату Європи-2007.


Німецька біатлоністка Катрін Хітцер зі своєю модельною зовнішністю цілком могла б зіграти нову дівчину Джеймса Бонда.

Лара Крофт сучасного біатлону. Швидше за Лєну Нойнер ніхто не бігає на лижах, але стрільба... Кожен промах - стрес для вболівальників. Втім, не будь Нойнер, рейтинги біатлону помітно б впали.

Популярність фігурного катання в Америці пов"язана виключно з уродженкою Канади Таніт Белбін. У парі з ексцентричним Бенджаміном Агосто вона виграла олімпійське срібло.

За французький біатлон Сандрін Байі відбуває на сніжних трасах, а на обкладинках чоловічих журналів - за всіх французьких жінок.

Ковзанярка Маріан Тіммер звернула на себе увагу ще на Іграх в Нагано-1998, будучи юною і безстрашною на слизькій доріжці. Опісля десять років успіхи нікуди не поділися, а популярності тільки додалося.

В принципі угорській керлінгістці Александрі Береш, щоб бути впізнаваною і популярною, не потрібно кидати камені та розмахувати щіткою на льоду.

Катерина Юр"єва - символ сучасного російського біатлону.

Оксана Домніна - головна зірка в парному фігурному катанні.

Нерозкручена біатлоністка збірної Німеччини Сабріна Бухгольц регулярно перебуває в тіні Магдалени Нойнер і Катрін Хітцер. А дарма...

Скіп збірної Росії з керлінгу Людмила Прівівкова - на льоду зразок спокою і холоднокровності. У житті симпатична блондинка.

"Спорт Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Найкрасивіші спортсменки зимових видів спорту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути