Ексклюзиви
вівторок, 20 травня 2014 23:08

"Національна збірна України - це сім'я" - Фоменко
9

Фото: Ірина Козюпа

Наставник національної збірної України Михайло Фоменко розповів про підготовку команди до товариського матчу проти команди Нігера.

"Вчора ми зібралися, - каже Михайло Іванович на прес-конференції. - Переглянули свій матч з командою США на Кіпрі, монтаж півфіналу Ліги чемпіонів "Челсі" - "Атлетико". Завтра будемо вивчати суперника. Інформація у нас є. На близьких позиціях до Нігера у рейтингу ФІФА знаходяться Грузія та Білорусь. Половина команди грає за іноземні команди, в тому числі в Європі. Помітив, що журналісти вважають Нігер слабким супекрником. Я так не думаю. Гра покаже, який справді рівень у цієї збірної. В Африці зараз немає слабких команд".

Фоменко зазначив, що кілька провідних футболістів збірної пропустять збір через травми.

"На цей збір ми викликали кандидатів, за якими спостерігали. Хочемо з ними познайомитися особисто та в ході тренувального процесу. Не візьмуть участь у зборі травмовані Євген Хачеріді, Олег Гусєв та Ярослав Ракицький. Євген Селезньов приїхав з травмою і вже залишив розташування збірної."

Михайло Іванович запросив на збір п'ять новачків.

"У нас нема проблем з новими гравцями. Всі вони розуміють, що збірна — це сім'я. Чи зможуть вони дебютувати? Звичайно. У кожного з них є шанс вийти на поле. У нас є ще час, щоб прийняти рішення. За регламентом матчу дозволено шість замін".

Скоро у Бразилії стартує Кубок світу з футболу. Україна не змогла пробитися у фінальну частину. Команда під керівництвом Фоменка поступилася французам у плей-офф.

"За Францію не буду вболівати, - сміється Фоменко. - Слідкуватиму за Німеччиною, Англією та Іспанією. У них є чого повчитися".

Після прес-конференції збірна України провела тренування на одному полів бази "Динамо". Перші півгодини були відкрити для журналістів. Більшість цього часу падав дощ.

Нагадаємо, товариський матч Україна — Нігер пройде 22 травня у Києві на стадіоні "Динамо". Початок поєдинку о 21:00.

Зараз ви читаєте новину «"Національна збірна України - це сім'я" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути