понеділок, 11 січня 2010 15:06

На восьмому етапі ралі "Дакар" український екіпаж не дістався до фінішу

На восьмому етапі ралі "Дакар" український екіпаж не дістався до фінішу

Український екіпаж "Sixt Ukraine" залишає ралі-рейд "Дакар-2010" після восьмого етапу, що проходив між чилійськими містами Антофагаста і Копьяпо. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

Восьмий етап "Дакара" - це дев"яносто шість кілометрів шосе і ще чотириста сімдесят два піщаними дюнах пустелі Атакама. Український екіпаж стартував 43-м, а першу контрольну крапку пройшов вже 29-м. Розрив між лідером гонки і нашою командою скоротився до півгодини. Відмітку 386 км. Вадим Нестерчук пройшов вже 22-м.

Але за сорок кілометрів до фінішу етапу Нестерчук і Євген Павлов зупинилися через серйозну поломку. Машина не змогла своїм ходом дістатися до бівуаку і довелося чекати техдопомоги. Механіки всю ніч провозилися з машиною, сподіваючись відновити її до старту. Але, на жаль, машина не змогла сьогодні вранці повернутися на трасу.

Нестерчук до другого тижня гонки зумів пробитися на 49-е місце. Відставання від лідера іспанця Сайнса становило майже 29 годин.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «На восьмому етапі ралі "Дакар" український екіпаж не дістався до фінішу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути