середа, 13 серпня 2008 14:34

На відкритті Олімпіади співала не та дівчинка, яка відкривала рот на сцені (ФОТО)

Організатори Олімпіади в Пекіні, Китай, вирішили приховати від публіки справжнього виконавця "Оди до Батьківщини", 7-річного Ян Пейі (Yang Peiyi), оскільки визнали її недостатньо красивою, повідомляє агентство Associated Press. Замість неї на сцені перед 91 тис. глядачів, не рахуючи тих, хто дивився трансляцію по телевізору, відкривала рот інша дівчинка, яка відрізняється незвичайною красою, але позбавлена музичних талантів, 9-річна Лін Мяоке (Lin Miaoke), добре відома за участю в телевізійній рекламі.

Справжню співачку приховували за кулісами тому, що у неї "пухле обличчя і криві зуби". Проте сама Ян Пейі задоволена своєю участю в церемонії відкриття Олімпіади: у інтерв"ю китайському телебаченню вона сказала, що вважає великою честю те, що вибрали саме її голос. Задоволена і Лін Мяоке, яку китайські ЗМІ називають "усміхненим ангелом". У інтерв"ю газету ChinaDaily вона повідомила, що відчувала себе дуже красивою в своєму червоному платті.

Музичний режисер церемонії відкриття Олімпіади Чень Ціган (ChenQigang) сказав, що рішення приховати справжню співачку від публіки було вимушеним. "Ми повинні були зробити вибір, - заявив він, - Це чесно по відношенню до Лінь Мяоке і Ян Пейі. Ми сумістили ідеальний голос з ідеальним шоу. Публіка зрозуміє, що це було зроблено на користь нації".

Як розповідалося, XXIX літні Олімпійські ігри відкрилися 8 годин 8 хвилин 8 секунд в 8 день 8 місяця 2008 року, оскільки число "вісім" вважається в Китаї щасливим. Олімпійські змагання викликали великий ажіотаж у жителів Пекіна, які вистоювали багатогодинні черги, щоб придбати дефіцитні квитки, повідомляє Вокруг Света

Зараз ви читаєте новину «На відкритті Олімпіади співала не та дівчинка, яка відкривала рот на сцені (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути