пʼятниця, 20 квітня 2007 19:49

На Руні подали судову заяву

Тренер англійського "Евертона" Девід Мойес подав до суду на нападника "Манчестер Юнайтед" Уейна Руні, 21 рік, за коментарі, які гравець зробив про нього в своїй автобіографії, інформує  sport.com.ua .

Руні в своїй книзі, яка має назву "Моя історія до цього дня", звинувачує колишнього тренера в зайвому авторитаризмі і контролі над футболістами. Уейн пише, що саме Мойес став однією з причин його появі в лавах "Манчестер Юнайтед", а також розголосив деталі переходу пресі.

Тепер тренер вимагає не менш ніж 300 тисяч фунтів за наклеп і вже подав скаргу до верховного суду в Лондоні. У його позові сказано, що "ці домисли пошкодили його професійній кар"єрі і особистій репутації, а також стали причиною розладу і стресу".

Судовий процес Мойес почав і проти фактичного автора книги Хантера Девіса (між іншим, він написав знамениту автобіографію знаменитої групи "The Beatles)", і навіть проти видавництва.

Зараз ви читаєте новину «На Руні подали судову заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути