Ексклюзиви
вівторок, 07 жовтня 2008 19:47

На реконструкцію "Олімпійського" витратять 300 мільйонів гривень

На реконструкцію "Олімпійського" витратять 300 мільйонів гривень

На реконструкцію НСК "Олімпійський" до кінця 2008 р. мають виділити 300 мільйонів гривень (близько 60 мільйонів доларів).

Про це повідомив голова виконавчої дирекції "Євро-2012" Федерації футболу України Іван Федоренко. За його словами, технічна документація повинна бути затверджена до 25 жовтня і після цього початі будівельні роботи на НСК "Олімпійський".

Також він відзначив, що на будівництво аеропортів, зокрема злітно-посадочних смуг, передбачено 1 млрд грн і 8 млн грн, в той же час термінали аеровокзалів будуватимуться на засоби інвесторів. Проте, тендери на їх будівництво до цих пір не проведені.

Ситуація з готелями поки залишається невирішеною - за словами Федоренка, ще не почато будівництво половини об"єктів, яке вже повинне було початися. Також він нагадав, що до червня 2010 р. повинні бути побудовані всі стадіони і до грудня 2011 р. - аеропорти і готелі.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «На реконструкцію "Олімпійського" витратять 300 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути