середа, 05 лютого 2014 13:55

На Грушевського встановили футбольні ворота
10

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

На вулиці Грушевського активісти Майдану встановили футбольні ворота. Виготовили їх із підручних матеріалів — мішків зі снігом та дерев'яних брусів. Замість кутових прапорців — шини і все ті ж мішки зі снігом. Імпровізоване футбольне поле "працює" вже близько тижня. Мітингувальники ганяли тут м'яча ще 29 січня у 15-градусний мороз.

У вівторок, 4 лютого, температура повітря в обід +2 С. Ніхто у футбол не грає. Біля воріт припарковані кілька машин. Чимало людей перебуває в Українському домі, де активісти продовжують займатися його облаштуванням.

Колишній гравець збірної України Євген Левченко на своїй сторінці у Твіттері порадив силовикам та мітингувальникам зіграти у футбол. Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс готовий навіть надати поле для "матчу примирення".

"Я нічого про це не чув. До нас з цим питанням ніхто не звертався, - каже один із "беркутівців". - Думаю, хлопці хотіли б зіграти, але все залежить від наших начальників."

Легендарний захисник київського "Динамо" та полковник міліції Стефан Решко в інтерв'ю Gazeta.ua заявив, що такий матч можна зіграти після того, як спаде напруга у країні, а зараз він не на часі.

Зараз ви читаєте новину «На Грушевського встановили футбольні ворота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути