четвер, 17 листопада 2011 16:47

На "Дакар-2012" з України відправили автомобілі
10

Фото: фото надане командою “SIXT UKRAINE”

Сьогодні з Києва до аргентинського міста Мар-дель-Плата відправили автомобілі команди "SIXT UKRAINE". Там стартує ралі-марафоні "Дакар-2012".

"Спочатку автівки доправлять поромом до порту Гавр у Франції. Звідти через Атлантичний океан до Південної Америки. Транспортувати будуть понад місяць", - розповів прес-секретар команди "SIXT UKRAINE" Сергій Сілін.

Цьогорічний "Дакар" включає у себе 14 етапів. Старт запланований на 1 січня 2012 року. Фініш - 16 січня у Перу. Гонщики мають пройти від Аргентини через Чілі у Перу. Маршрут - 8500 км. На гонку зареєстрували 465 автомобілів, що на 15% більше ніж торік.

Після ралі "Фараони"у цьому році, де лідер "SIXT UKRAINE" Вадим Нестерчук зайняв 2 місце в абсолюті, автомобіль повністю розібрали та зібрали по новому. Перед транспортуванням протестували роботу під Києвом.

18 листопада Нестерчук з командою відбуває до Абу Дабі в Об'єднані Арабські Емірати. Там з 24 по 26 листопада пройде остання тренувальна гонка перед "Дакаром" - Abu Dhabi Desert Challenge. Виступають на "Toyota Land Cruiser LC200".

"Наступного року в Катарі організовують етап Кубку Світу "Baja Qatar". Цей тренувальний заїзд стане хорошою підготовкою для наступного року. Вадим Нестерчук каже, щоб пройти маршрут добре, його потрібно добре знати", - підкреслив Сілін.

Зараз ви читаєте новину «На "Дакар-2012" з України відправили автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути