понеділок, 26 січня 2009 15:45

На Australian Open визначилися всі чвертьфіналісти

На Відкритому чемпіонаті Австралії з тенісу завершилися останні матчі 1/8 фіналу в чоловічому одиночному розряді. Останніми учасниками 1/4 фіналу стали іспанець Фернандо Вердаско, який переміг четвертого сіяного британця Енді Мюррея, і француз Жо-Вілфрід Тсонга, який узяв верх над Джеймсом Блейком із США, повідомляє офіційний сайт AustralianOpen.

Перемога 14-ої ракетки турніру Вердаско над Мюрреєм стала головною несподіванкою ігрового дня. Матч продовжувався більше трьох годин і завершився перемогою іспанця з рахунком 2:6, 6:1, 1:6, 6:3, 6:4. П"ятий сіяний Тсонга переміг дев"яту ракетку турніру Блейка в трьох сетах - 6:4, 6:4, 7:6 (7:3).

У 1/4 фіналу Тсонга і Вердаско зіграють один з одним. У інших матчах цієї стадії турніру іспанець Рафаель Надаль зустрінеться з французом Жілем Сімоном, серб Новак Джоковіч - з американцем Енді Роддіком, а швейцарець Роже Федерер - з аргентинцем Хуаном Мартіном Дель Потро.

У жіночій частині турніру також визначилися всі пари 1/4 фіналу: Віра Звонарьова (Росія) - Маріон Бартолі (Франція), Дінара Сафіна (Росія) - Єлена Докіч (Австралія), Олена Дементьєва (Росія) - Карла Суарес Наварро (Іспанія) і Світлана Кузнєцова (Росія) - Серена Вільямс (США).

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «На Australian Open визначилися всі чвертьфіналісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути