Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2012 11:32

"Ми вийшли на 85% кондицій, посилити до початку Євро вже не встигнемо" - Блохін

"Ми вийшли на 85% кондицій, посилити до початку Євро вже не встигнемо" - Блохін
Блохін дає шанс на основу кожному. Фото: ffu.org.ua

Головний тренер збірної України Олег Блохін напередодні зустрічі зі збірною Туреччини розповів про останні новини команди і стан футболістів перед стартом чемпіонату Європи, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Блохін відзначив хорошу атмосферу в команді, але разом з тим не став приховувати, що гравці втомилися психологічно. "Зараз би їм сюди жінок і дітей - було б краще", - пожартував тренер.

За словами Блохіна, після гри з турками у команди буде більше занять тактичного плану.

"На сьогоднішній день ми вийшли на 85% фізичних кондицій, посилити які до початку турніру ми вже не встигнемо. Форму будемо набирати по ходу змагання: що встигли, то зробили. Зрештою, тренерам ніколи не вистачає часу", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна розпочала підготовчий збір до Євро з розгрому Естонії

Блохін постукав по дереву, говорячи про відсутність травмованих у збірній. Відповідаючи на питання про проблеми в обороні, наставник відзначив, що питання виникають по кожній ігровій ланці, і головне, щоб команда була єдиним цілим.

Головний тренер застеріг журналістів від передчасних висновків щодо стартових одинадцяти, які почнуть черговий контрольний матч.

"Не думаю, що з Туреччиною буде грати той склад, який виступить на Євро. Ми все ще даємо шанс хлопцям довести своє право зіграти на чемпіонаті. Не всі позиції у нас - фіксовані на сто відсотків, тому багато гравців претендують на місце в основі. Крім того, виходячи з медичних спостережень, дамо відпочити тим, хто цього потребує: деякі футболісти зіграли два матчі по 90 хвилин і отримали солідні навантаження. Ми не будемо ризикувати кимось перед Євро, тому поки думаємо над складом", - сказав Олег Володимирович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не дай Боже на Євро зв'язки Михалик-Ракицький або Ракицький-Хачеріді" - Морозов

Блохін також оцінив фізичну форму капітана команди Андрія Шевченка як хорошу: "За даними лікарів і моїми спостереженнями - він в хороших кондиціях. А чи вийде він на Євро в основі, буде визначатися напередодні матчів".

Щодо голкіпера на гру проти Туреччини Блохін висловив припущення, що грати буде Андрій П'ятов.

"У зв'язку з сьогоднішнім переїздом з Австрії до Німеччини, я ще не розмовляв з тренером воротарів Юрієм Роменським з цього приводу. Ми вже спробували двох інших воротарів на всякий випадок. А з турками, думаю, гратиме П'ятов", - сказав наставник синьо-жовтих.

Нагадаємо, матч збірних України та Туреччини відбудеться у вівторок, 5 червня. Початок о 20:30. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Ми вийшли на 85% кондицій, посилити до початку Євро вже не встигнемо" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути