понеділок, 16 грудня 2019 13:12

Ми знесемо голову Ломаченку – батько Теофімо Лопеса

Ми знесемо голову Ломаченку – батько Теофімо Лопеса
Батько Теофімо Лопеса понад рік ображає Ломаченка

Теофімо Лопес-старший, батько і тренер чемпіона світу в легкій вазі за версією IBF Теофімо Лопеса заявив, що його син здобуде впевнену перемогу над чемпіоном за версіями WBA, WBC і WBO Василем Ломаченком. Повідомляє sport.ua

"Два роки тому я сказав, що ми збираємося знести голову Ломаченку, тому що він брехливий чемпіон. Він ніколи не стикався з таким бійцем, як мій син. Ми дуже голодні. Ми індіанці, ми родом з чистої крові індіанців, і ми збираємося показати Латинській Америці, що індіанці більш могутні, ніж європейці.

У березні або квітні 2020 роки ми закінчимо еру Ломаченка. Ми покінчимо з ним менш ніж за п'ять раундів. Я вчу свого сина стилю, який не використовують в боксі: залишатися перед суперником, відбивати удари і використовувати кулаки суперника в наших інтересах. Єдиний, хто так робив, це Флойд Мейвезер", - сказав Лопес-старший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко вийде в ринг проти звіра – промоутер


15 грудня Лопес у другому раунді нокаутував Річарда Коммі і став новим чемпіоном світу. Його бій з Василем Ломаченком має відбутися в березні або квітні 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Ми знесемо голову Ломаченку – батько Теофімо Лопеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути