Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2012 08:59

"Ми сподівалися на краще" - Баль після поразки від Чорногорії

"Ми сподівалися на краще" - Баль після поразки від Чорногорії
"Будемо боротися до кінця" - Андрій Баль ФОТО: football.ua

Українська збірна з футболу буде боротися до останнього за право грати на чемпіонаті світу 2014 року. Про це заявив виконуючий обов'язки тренера команди Андрій Баль.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, Баль зазначив, що, незважаючи на поразку, українці сповнені рішучості продовжувати боротьбу. "Звичайно, ми сподівалися на краще, хотіли покращити своє турнірне становище ... Але будемо боротися до кінця", - сказав він на прес-конференції після матчу проти Чорногорії.

Головною причиною поразки Баль вважає недостатню активність атакуючих гравців збірної України. А оборона чорногорців, в свою чергу, перекрила господарям поля всі шляхи до своїх воріт. Тому його підопічним доводилося постійно вдаватися до дальніх ударів.

На його думку, на команду також психологічно вплинув пропущений в першому таймі перед самою перервою гол.

Баль також зазначив, що перший відбірковий матч України проти Англії, який завершився в Лондоні з рахунком 1:1, зробив футболістів трохи самовпевненими і це відбилося на подальших результатах.

У свою чергу головний тренер збірної Чорногорії Бранко Брновіч зазначив, що його підопічні зіграли проти України так, як і планували. "У першому таймі ми блокували найбільш небезпечних футболістів збірної України, а у другому таймі закріпили досягнутий результат", - сказав він.

Нагадаємо, у вівторок українці програли перший домашній матч кваліфікації ЧС-2014 і максимально ускладнили собі завдання виходу з групи.

Зараз ви читаєте новину «"Ми сподівалися на краще" - Баль після поразки від Чорногорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути