вівторок, 16 жовтня 2007 13:29

Мутко вимагає від Хіддінка виходу на чемпіонат світу 2010 року

Президент Російського футбольного союзу Віталій Мутко розкрив деякі подробиці домовленостей, досягнутих з головним тренером національної збірної Гусом Хіддінком перед підписанням нового контракту. Зокрема, Мутко відзначив, що перед голландцем поставлено завдання виходу збірною Росії у фінальну частину ЧС-2010, який пройде в ПАР, повідомляє Лента.Ру.

- Для нас було принципово досягти угоди до матчу із збірною Англії. Тим самим ми показали, що робота тренера не оцінюється по одній грі. Хоча її важливість важко переоцінити. У разі перемоги над англійцями у нас з"являться відмінні шанси на попадання у фінальну частину чемпіонату Європи. А це, у свою чергу, дасть могутній імпульс для подальшого розвитку футболу, - сказав глава РФС в інтерв"ю "Московському комсомольцеві". - Деталі нового контракту ми обговоримо з Хіддінком після закінчення відбірного циклу. Але завдання перед ним у будь-якому випадку буде поставлено жорстко - путівка на чемпіонат світу 2010 року.


Зараз ви читаєте новину «Мутко вимагає від Хіддінка виходу на чемпіонат світу 2010 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути