неділя, 21 листопада 2021 12:08

Моурінью побажав Шевченкові почати з поразки

Моурінью побажав Шевченкові почати з поразки
Шевченко працював під орудою МоуріньюФото: Reuters

Головний тренер "Роми" Жозе Моуріньйо напередодні матчу 13-го туру італійської Серії А з "Дженоа" поділився думкою про нового наставника генуезького клубу Андрія Шевченка.

"Я не говорю, що ми абсолютно не знаємо, чого очікувати від суперника, але, безумовно, ми зіткнулися з деякими труднощами. Нам доведеться зустрітися з командою, яка має нового тренера, але, зрештою, "Дженоа" і "Рома" потребують очок. Це буде цікаво. Обидві команди гратимуть із великим бажанням здобути перемогу.

Перший спогад про Шевченка, коли я побачив, як він грає. Коли ти отримуєш "Золотий м'яч", виграєш Лігу чемпіонів та багато інших трофеїв, ти входиш в історію. Призначення у "Дженоа" – перший досвід роботи тренером у клубі для Шевченка. Він уже досяг успіху зі збірною України, довівши, що має чітку філософію футболу. Він спокійний лідер, бо й у житті є спокійною людиною. Хотів би, щоб він випробував те, що я випробував у своєму першому матчі як тренер: я програв, але потім завоював безліч трофеїв", — наводить слова Моурінью Football Italia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моуріньйо заявляв, що Шевченком керує його дружина

Матч чемпіонату Італії "Дженоа" - "Рома" відбудеться сьогодні, 21 листопада. Початок гри – о 22:45. "Рома" займає 6 рядок у таблиці. "Дженоа" – 17 місце.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью побажав Шевченкові почати з поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути