вівторок, 06 березня 2018 14:51

Моурінью отримає мільйон фунтів за роботу на Russia Today

  Моурінью стане футболним експертом на російському телеканалі. Фото: Football.ua
Моурінью стане футболним експертом на російському телеканалі. Фото: Football.ua

Португальський футбольний тренер Жозе Моурінью підписав контракт з російським каналом Russia Today. Під час чемпіонату світу з футболу він братиме участь у спецвипусках телеканалу.

Британське видання Times назвало умови контракту, за яким тренер Моурінью буде працювати на російському телеканалі RT. Заради цієї роботи він відхилив пропозиції британських каналів BBC та ITV. Португалець пропрацює на російському телеканалі п'ять днів. За цей час він отримає 1 млн фунтів, пише sport.rbc.

5 березня RT повідомив про укладення контракту з тренером "Манчестер Юнайтед". Моурінью стане експертом телеканалу на час чемпіонату світу, який відбудеться влітку в Росії. Моурінью буде брати участь в спеціальних випусках телеканалу та робити прогнози на результати матчів першості.

"Дуже радий, що став частиною команди RT. З нетерпінням чекаю початку чемпіонату світу, який пройде цього літа в Росії, і буду з задоволенням ділитися своїми думками про хід матчів", - сказав Жозе Моурінью про співпрацю з телеканалом.

Співпрацювати з каналом також буде і колишній голкіпер збірної Данії і "Манчестер Юнайтед" Петер Шмейхель. Датчанин вестиме на RT авторську програму, а також відвідає всі міста, де пройдуть матчі чемпіонату світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України зіграє зі збірною Італії

Чемпіонат світу стартує з 14 червня і триватиме до 15 липня 2018 року. Матчі пройдуть в 11 містах: Москві, Санкт-Петербурзі, Калінінграді, Казані, Самарі, Ростові-на-Дону, Сочі, Нижньому Новгороді, Саранську, Волгограді, Єкатеринбурзі.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью отримає мільйон фунтів за роботу на Russia Today». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути