Ексклюзиви
середа, 27 квітня 2011 09:45

Моурінью назвав Гвардіолу вовком в овечій шкурі

Моурінью назвав Гвардіолу вовком в овечій шкурі

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью напередодні першого матчу 1 / 2 фіналу Ліги чемпіонів проти "Барселони" розповів, які людські якості Хосепа Гвардіоли його насторожують, а також заявив, що йому все одно, хто буде судити майбутній матч.

Нагадаємо, в понеділок іспанські газети повідомили, що майбутню гру обслуговуватиме португалець Педро Проенса, після чого Гвардіола заявив: "Моурінью напевно повинен бути задоволений з цього приводу".

У понеділок вдень УЄФА оголосив про призначення на цей матч німця Вольфганга Штарка.

"Що стосується призначення судді, то більш важливим, ніж тиск на Проенсу, є те, що зараз почався новий цикл. До цього було дві групи тренерів. Перша група, дуже невелика за чисельністю, ніколи не говорила про суддів. Друга, більш значна, критикувала суддів, коли вони допускали серйозні помилки. У число других входять люди подібні до мене, які не можуть стримати своє розчарування, але в той же час вони можуть подякувати судді за відмінну роботу.

А після заяви Пепа почалася нова ера. З'явилася третя група, куди увійшов Гвардіола. Він критикує суддів за їх професіоналізм. У фантастичної гри, яку ставить цей тренер, є багато фанатів, але чи багато хто з них критикують арбітрів за їх професіоналізм?

Все це наслідок того, що Гвардіола в перший рік своєї роботи в "Барселоні" приїхав на "Стемфорд Брідж", і там стався суддівський скандал, який був йому на руку. Минулого року "Інтер" більше години грав проти його "Барселони" вдесятьох. У цьому році всі бачили, що відбулося в грі каталонців з "Арсеналом". А після фіналу Кубка Іспанії, де суддя відпрацював фантастично, він його розкритикував.

Штарк, Проенса. У мене немає думки про цих арбітрів. Я очікую від них дуже хорошого суддівства.

Я не хочу, щоб суддя допомагав моїй команді. Я не хочу, щоб арбітр ставив їй палки в колеса. Я хочу, щоб після двох таймів обидва суперники були задоволені роботою рефері, а ось у Гвардіоли якісь жахливі поняття. Він радіє, коли судді помиляються.

У мене немає якогось особливого ставлення до суддів. Я висловлюю незадоволення з приводу несправедливих рішень. Можливо, це моя погана риса. З суддів у мене тільки один друг - англійський суддя Марк Халсі, у якого був рак.

Гвардіола мені нагадує вовка в овечій шкурі. Я завжди веду себе однаково. Думаю, це гарна якість - залишатися самим собою незалежно від того, чи виграв ти матч чи програв", - цитує португальця AS.

Сьогодні "Реал" і "Барселона" проведуть перший матч півфіналу Ліги чемпіонів.

"Шальке" програв на своєму полі англійському "Манчестер Юнайтед" у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів. Зустріч завершилась з рахунком 2:0 на користь "МЮ".

Зараз ви читаєте новину «Моурінью назвав Гвардіолу вовком в овечій шкурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути