Ексклюзиви
понеділок, 19 жовтня 2015 22:51

Моурінью на тренуванні не влучав по воротах

Моурінью на тренуванні не влучав по воротах
Фото: gazeta.ua

Заплановане регламентом відкрите тренування лондонського "Челсі" на НСК "Олімпійський" розпочалося майже із півгодинною затримкою. Причиною стали пробки, через які команда не змогла дістатися стадіону вчасно.

Ще раніше через пробки на власну прес-конференцію запізнився сам наставник "аристократів" Жозе Моурінью. На самому тренуванні тренер, навпаки, з'явився одним із перших. Намагаючись пройти на поле з підтрибунного приміщення непоміченим, тренер удався до вже, нібито, перевіреного способу – натягнув на голову капюшон. Утім, уникнути уваги спостережливих журналістів та операторів із фотографами було нереально.

Нарешті прибули самі футболісти. Чи то київське повітря так подіяло, чи то інші причини, але один з гравців, нібито Азар, як кажуть журналісти, які стояли ближче до виходу, вирішив перевірити свої голосові зв'язки. Виходячи з підтрибунного приміщення, гравець розпочав кричати, приблизно як Тарзан у відомому однойменному кінофільмі. Останнім з гравців на поле вийшов екс-гравець донецького "Шахтаря" Вілліан.

Сам Жозе Моурінью тим часом коротав час, відправляючи м'ячі у напівпорожні (через асистентів) ворота майже з центру поля. Більшість ударів, що було завдано за відведений для преси час, прийшлися над поперечиною.

Нагадаємо, поєдинок групового раунду Ліги Чемпіонів "Динамо" - "Челсі" відбудеться 20 жовтня. Початок о 21:45, наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью на тренуванні не влучав по воротах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути