Ексклюзиви
понеділок, 03 жовтня 2011 13:02

Моуріньо відмовився відповідати на запитання, поставлене каталонською мовою

Моуріньо відмовився відповідати на запитання, поставлене каталонською мовою

Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Жозе Моурінью на прес-конференції після матчу чемпіонату Іспанії з "Еспаньолом" (4:0) відмовився відповідати на питання журналіста, задане на каталонською мовою (цією мовою говорять в Барселоні та інших містах Каталонії). Про це пише видання Marca.

Репортер Catalunya Radio запитав у тренера, чи справді "Реал", на його думку, заслужив перемоги з таким великим рахунком. Моурінью попросив журналіста повторити це питання іспанською мовою. У той же час, на питання репортера Sky Sports, заданий англійською мовою, Моурінью відповів (також англійською).

Як уточнює видання Intereconomia, наставник мадридського клубу сказав, що більш справедливим підсумком матчу була б перемога "Реала" з рахунком 2:0. Моурінью відзначив, що для нього важливі три очки, а не кількість забитих голів.

У складі "Реала" у матчі з "Еспаньолом" дубль хет-трик зробив аргентинський форвард Гонсало Ігуаїн, який відзначився на 17-й, 66-й і 89-й хвилинах. Ще один гол на 82-й хвилині забив Хосе Кальєхон.

У шести матчах чемпіонату Іспанії "Реал" набрав 13 очок. Мадридський клуб ділить третє-п'яте місця в турнірній таблиці. Лідирують "Барселона" і "Леванте", які набрали по 14 очок.

Зараз ви читаєте новину «Моуріньо відмовився відповідати на запитання, поставлене каталонською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути