середа, 12 серпня 2009 12:00

Московський ЦСКА знайшов заміну Жиркову

Московський ЦСКА знайшов заміну Жиркову

Колишній футболіст англійського "Ліверпуля", 25-річний чилійський півзахисник іспанського "Бетіса" Марк Гонсалес підписав п"ятирічний контракт з московським ЦСКА. Про це повідомляє офіційний сайт армійського клубу. У боротьбі за Гонсалеса армійці випередили англійський "Віган", іспанську "Валенсію" і грецький "Олімпіакос".

Сума трансферу гравця не розголошується. Як пише газета "Спорт-Экспресс", Гонсалес обійшовся ЦСКА дешевше, ніж в 6,5 мільйона євро, які були вказані в іноземних ЗМІ.

Гонсалес, який виступає на позиції лівого півзахисника, покликаний замінити у складі армійського клубу футболіста збірної Росії Юрія Жиркова, який перейшов у лондонський "Челсі". За словами генерального директора ЦСКА Романа Бабаєва, Гонсалес дуже хотів грати за армійців.

Гонсалес почав професійну кар"єру в чилійському клубі "Універсідад Католіка", а в 2004 році перейшов у іспанський "Альбасете". У 2005 році чилійця купив "Ліверпуль", а в 2007 році Гонсалес перебрався в "Бетіс". За підсумками сезону-2008/09 "Бетіс" вилетів з примери (найвищого дивізіону чемпіонату Іспанії) і Гонсалес вирішив залишити клуб.

За збірну Чилі Гонсалес провів 37 матчів і забив три голи. Півзахисник регулярно викликається в національну команду.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Московський ЦСКА знайшов заміну Жиркову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути