вівторок, 18 серпня 2009 11:05

Московський ЦСКА хоче замінити наставника

Московський ЦСКА хоче замінити наставника

Керівництво московського ЦСКА виступило з пропозицією Леоніду Слуцькому встати біля керма триразових чемпіонів Росії. Таке рішення боси армійського колективу ухвалили після прикрої поразки від одного з принципових суперників - московського "Локомотива" - 1:2 в 18-му турі чемпіонату Росії. Червоно-сині мають намір знайти заміну 56-річному "білому Пеле" ще до початку матчів групового етапу Ліги чемпіонів.

"Зіко не виправдав надій президента клубу Євгена Гінера, - пояснив нам позицію керівництва клубу джерело в команді. - З команди, яка демонструвала найкращу гру в чемпіонаті, клуб перетворився лише на одного з борців за титул, і це - на тлі загального спаду в грі лідерів. Замість того щоб скористатися помилками суперників, команда упускає вірні очки і йде на третьому місці. Крім того, немає єдності і в колективі."

На думку босів, володарів Кубка УЄФА-2005 клубу необхідний тренер, який зможе згуртувати колектив і привести його до перемоги в чемпіонаті Росії. Також ніхто не відміняв і завдань на Лігу чемпіонів: які б суперники не дісталися ЦСКА в групі, червоно-сині повинні вийти в плей-офф.

До речі, кандидатура 38-річного Леоніда Слуцького не єдина. Місце Зіко на тренерському містку армійців може зайняти і відомий бельгійський фахівець Ерік Геретс. Саме його кандидатуру лобіював перед керівництвом "Зеніта" колишній наставник команди Дік Адвокат. Але всупереч побажанню екс-тренера керівництво пітерського клубу не прислухалось до думки Адвоката і зупинило свій вибір на іншому гравцеві. Цією ситуацією і хоче скористатися керівництво армійського клубу.

Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Московський ЦСКА хоче замінити наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути