Ексклюзиви
субота, 11 серпня 2012 15:45

Монархи на трибунах, Бекхем з дітьми: 15-й день Олімпіади
20

15-й день Олімпіади у фотографіях
Фото: ФОТО: Reuters

Олімпіада-2012 наближається вже до свого урочистого завершення, але герцогиня Кембриджська Кетрін продовжує активно відвідувати численні спортивні заходи і спілкуватися зі спортсменами.

Вона вже встигла повболівати і за тенісистів, і за плавців, і за велогонщиків, які встановили на змаганнях світовий рекорд. Може бути, вона приносить збірній удачу - адже Велика Британія завоювала цього року найбільше медалей на Олімпіаді за останні сто років.

Королева Іспанії Софія відвідала баскетбольний поєдинок своєї збірної проти Росії разом з принцом Філіпе і принцесою Летицією. У матчі 1/2 фіналу росіяни поступилися команді Іспанії - 59:67.

Король Швеції Карл Густав XVI і королева Сільвія також вболівали за своїх спортсменів на літніх олімпійських іграх в Лондоні.

Знаменитий футболіст Девід Бекхем привів на Олімпіаду своїх синів - Брукліна, Круза і Ромео. Хлопці навіть фотографувалися у поліцейських кашкетах.

Додамо, що сьогодні в Лондоні визначать переможців Ігор-2012 в 32-х видах програми. Українці братимуть участь у розподілі нагород у 15-ти олімпійських дисциплінах.

Зараз ви читаєте новину «Монархи на трибунах, Бекхем з дітьми: 15-й день Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути