середа, 19 січня 2022 18:09

Молодий гравець збірної заявив, що нічому не навчився у Шевченка

Молодий гравець збірної заявив, що нічому не навчився у Шевченка
Георгій Судаков. Фото: ФК "Шахтар"

Атакувальний півзахисник "Шахтаря" та збірної України Георгій Судаков поділився досвідом спільної роботи з Андрієм Шевченком у національній команді.

За його словами, більше інформації він отримував від італійських помічників, ніж від головного тренера, інформує Sport Arena.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрібен час і терпіння. В УАФ розкритикували "Дженоа" за звільнення Шевченка

"Чому навчив Шевченко? Важко сказати. Мені, мабуть, більше допомагав його штаб, бо там були два італійці. Мальдера дуже допоміг в грі на полі: як відкриватися, як перебудовуватися, як отримувати м'яч. Та схема, яка була в збірній України, дуже схожа на ту, за якою грає зараз "Шахтар". Коли мені це все пояснили, то приїхавши до "Шахтаря", мені вже було набагато легше.

Шевченко - принциповий тренер. Насамперед, це легендарний футболіст. Його дуже поважають за всі його заслуги, але саме як тренер - такого, щоб винести для себе, я не зміг. Він більше як мотиватор, може завести команду, розповісти. Це в ньому найголовніше. Усі розуміють, як багато вклав Шевченко і його тренерський штаб у розвиток українського футболу. Але зараз новий етап. Петраков - хороший тренер, може себе показати", - сказав Судаков.

На рахунку 19-річного Георгія Судакова три матчі за збірну України. У складі національної команди він вирушив також на Євро-2020, але в межах турніру на поле не виходив.

Андрій Шевченко залишив збірну України після чемпіонату Європи. Після цього він очолив італійський "Дженоа", звідки був звільнений у січні.

Зараз ви читаєте новину «Молодий гравець збірної заявив, що нічому не навчився у Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути