неділя, 12 жовтня 2014 21:22

"Мої вітання 99% українських фанатів" - наставник збірної Македонії

"Мої вітання 99% українських фанатів" - наставник збірної Македонії
Бошко Джуровскі dynamo.kiev.ua

Наставник національної збірної Македонії Бошко Джуровскі пишається своїми футболістами. Про це він розповів журналістам на післяматчевій прес-конференції.

Додамо, що македонці поступилися збірній Україні з рахунком 0:1.

"Сьогодні була чудова гра. Причому в обидвох таймах. У нас були моменти. Ми не змогли забити, але я пишаюся своїми гравцями. У нас молода команда і ми ростемо. Вітаємо українську команду. Гравці показали високий рівень. У вас висококваліфіковані гравці, які зробили результат.

Чому гру зупинили? Це не моя справа. Це рішення судді. Моя робота — внесення змін у гру своєї команди. Я б не хотів обговорювати рішення арбітра.

Мої емоції? Я хотів, щоб моя команда перемогла. Якщо ми опиняємось у важкій ситуації, я починаю стрибати і кричати, щоб завести своїх підопічних.

Чому замінив Адіса Яховіча? Я помітив, що він втомився. Він боровся і викладався повністю. Це чудовий футболіст. Я мав гравців такого самого плану на лавці, тому міг дозволити собі таку заміну.

Іспанці — це фаворити нашої групи. Те саме можу сказати про Україну. Нам доведеться дуже важко працювати, щоб вийти у плей-офф Євро-2016.

Нам дуже сподобалася атмосфера на "Львів Арені". Я був щасливий бачити стільки фанатів збірної України. Вболівальники також члени команди. Мої вітання 99% фанатів. Звичайно серед такої кількості людей на стадіоні знайдуться особи, які можуть вдаватися до неправомірних дій", - сказав Бошко Джуровскі.

Зараз ви читаєте новину «"Мої вітання 99% українських фанатів" - наставник збірної Македонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути