неділя, 23 квітня 2017 11:34

Мочанов жорстко розкритикував ультрас після матчу "Динамо" - "Шахтар"

Український блогер Олексій Мочанов висловив невдоволення поведінкою ультрас на центральному матчі 26-го туру прем'єр-ліги "Динамо" - "Шахтар". Відомого екс-гонщика обурило використання піротехніки на грі.

  На матч “Динамо” - “Шахтар” прийшло 51 732 глядача. Це стало рекордом відвідуваності у цьому сезоні
На матч “Динамо” - “Шахтар” прийшло 51 732 глядача. Це стало рекордом відвідуваності у цьому сезоні

"Скажіть, ви справді думаєте, що протягнувши на сектори піротехніку і дими, самі стаєте крутими, і допомагаєте цієї хе*нею команді грати, а глядачам - дивитися і вболівати? Правда? На*єра ви влаштовуєте димові завіси і пекельний гуркіт під час гри ? Щоб що? Щоб кому і що показати і довести? Гравцям? Іншим фанатам? Глядачам на стадіоні? Тим, що прийшли з дітьми або з АТО, де цей гуркіт сприймається ні*ера не як феєрверк. А як розриви арти, від яких хочеться просочитися під землю, як мінімум - пригнути голову", - написав Мочанов на своїй сторінці в Facebook.

Олексій звернув увагу на конструкцію стадіону, яка не створена для таких перфомансів.

"Вчора на матчі було більше 50 тисяч глядачів. Кому потрібен був їдкий дим, який нікуди особливо не йшов - конструкція передбачає, що арена тримає тепло. І тому дим, як і тепло, йде з арени довго. Нескінченно довго. Дивлячись на цю димову завісу, навіть дивно, що на стадіоні забороняють курити.

Мені незрозуміло, яким чином при такій суворій охороні і ретельному огляді на вході на сектори все-таки потрапляє піротехніка і купа білої стрічки, якою фанати бездумно і презирливо закидають кутовий прапорець навпроти свого віражу. У ж*пі проносять чи як? Може, тому воно так і смердить. Секрет розкрито?

Земляки, кияни, фанати, ультрас, ну ви ж не дикуни, не первісні люди і не аборигени. В кінці-то кінців. Кому захочеться взяти сина чи друзів, які повернулися з війни, щоб прийти і замість футболу крізь отруйний дим подивитися як ви міряєтеся фаєрами?", - підсумував Мочанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не створило жодного моменту біля воріт "Шахтаря"

"Шахтар" переміг "Динамо" з рахунком 1:0 і на 99% забезпечив собі перемогу в чемпіонаті України.

Зараз ви читаєте новину «Мочанов жорстко розкритикував ультрас після матчу "Динамо" - "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути