середа, 15 листопада 2017 18:27

Багатодітні зірки футболу: Роналду став батьком учетверте
9

Нападаючий мадридського "Реала" і збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду оголосив про народження четвертої дитини.

  Дівчина Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес опублікувала в соцмережі перший знімок їх новонародженої доньки
Дівчина Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес опублікувала в соцмережі перший знімок їх новонародженої доньки

"Алана Мартіна тільки що народилася! І мама (подруга форварда Джорджина Родрігес. - Gazeta.ua), і дочка почувають себе чудово! Ми всі дуже щасливі", - написав футболіст в соцмережі.

Родрігес подякувала медперсоналу клініки, де пройшли пологи, і всіх людей, які вітають її та Кріштіану.

"Ми дуже щасливі і вдячні Богу за турботу про здоров'я нашої Алани Мартіни, а також трьох дітей, яких дуже хочу обійняти і поцілувати", - зізналася Джорджина в соцмережі.

У 32-річного футболіста є ще троє дітей від двох сурогатних матерів - син Кріштіану-молодший, 7 років, Єва і Матео, які народилися в червні 2017 року.

Роналду - не єдиний багатодітний батько світового футболу. Згадаймо, хто ще з відомих футболістів і тренерів має велику сім'ю.

Ліонель Мессі:

  Дружина Ліонеля Мессі Антонелла Рокуццо чекає на третю дитину
Дружина Ліонеля Мессі Антонелла Рокуццо чекає на третю дитину

15 жовтня дружина форварда "Барселони" Ліонеля Мессі Антонелла Рокуццо підтвердила в Instagram свою вагітність.

Жінка чекає на третю дитину. У пари є п'ятирічний син Тьяго, а також дворічний Матео. 30 червня 2017 року Ліонель і Антонелла зіграли весілля в рідному місті Росаріо.

Зінедін Зідан:

  Зідан разом з дружиною Веронікою Фернандес виховує чотирьох синів
Зідан разом з дружиною Веронікою Фернандес виховує чотирьох синів

Тренер Роналду в мадридському "Реалі" Зінедін Зідан може поділитися з підопічним секретами виховання великої родини. Легендарний футболіст і тренер разом з дружиною Веронікою Фернандес виховує чотирьох синів. Всі діти Зідана займаються футболом в академії "Королівського клубу".

Рауль Гонсалес:

  Рауль з дружиною Мамен Санс виховує 5 дітей
Рауль з дружиною Мамен Санс виховує 5 дітей

Інший легендарний футболіст "Реала" Рауль виховує не тільки чотирьох синів, а й дочку Марію. Цікаво, що перших двох хлопчиків Рауль і його дружина Мамен Санс назвали на честь легенд "Реала" - Хорхе Вальдано і Уго Санчеса.

Девід Бекхем:

  Девід Бекхем разом з дружиною Вікторією мають трьох синів і одну дочку
Девід Бекхем разом з дружиною Вікторією мають трьох синів і одну дочку

Девід Бекхем є найвідомішим батьком світового футболу. Дружина Вікторія Бекхем подарувала чоловікові трьох синів і одну дочку. Не так давно старший син Бруклін випустив книгу з сімейними фотографіями під назвою "Що я бачу".

Андрій Шевченко:

  В Андрія Шевченка четверо синів
В Андрія Шевченка четверо синів

Головний тренер збірної України і легенда "Мілана" разом з дружиною Крістен Пазік виховує чотирьох синів: Джордана, Крістіана, Олександра і Райдер-Габріеля.

Роберто Карлос:

  Роберто Карлос з наймолодшою дочкою Мануелою
Роберто Карлос з наймолодшою дочкою Мануелою

Один з найвідоміших захисників збірної Бразилії, чемпіон світу-2002, провів в національній команді 125 матчів. На клубному рівні запам'ятався як гравець мадридського "Реала", з яким чотири рази ставав чемпіоном Іспанії.

Роберто Карлос був кілька разів одружений. У нього 9 дітей: Роберта, Джована, Роберто Карлос Жуніор (всі від першої дружини - Алешандре Піньєри де Сілви, причому син - прийомний), Едуардо, Ребека, Крістофер, Лука, Мануела і Марина. При цьому ще одна дочка і троє синів у нього від жінок поза шлюбом.

Молодша дочка - Мануела, народилася в нинішньому шлюбі футболіста з бразильською моделлю Маріаною Луконе.

Дієго Марадона:

  Дієго Марадона з доньками
Дієго Марадона з доньками

У одного з найвідоміших футболістів сучасності - п'ятеро дітей. Два сина - Дієго і Дієго Фернандо, і три дочки - Дальма, Джанніна і Джана. Дієго Армандо Марадона - чемпіон світу 1986 року, найкращі роки своєї кар'єри провів в італійському "Наполі", з яким виграв два "скудетто".

Перша дочка народилася в 1988 році від подруги Клаудії (з Клаудією Вільяфаньєю, яка старша за нього на два роки, він прожив 25 років). Від неї у нього і друга дочка, яка народилася роком пізніше.

З 2005 року Марадона зустрічався з вчителькою фізкультури Веронікою Охедою, яка народила йому сина Дієго Фернандо. Позашлюбну дочку Джанну, результат короткочасного роману з офіціанткою боулінгу "Ла Діос" Валерією Салабаін, він визнав трохи пізніше.

Пеле:

  Пеле з близнюками від другого шлюбу
Пеле з близнюками від другого шлюбу

Найкращий футболіст всіх часів і народів, триразовий чемпіон світу в складі збірної Бразилії (найкращий бомбардир збірної з 77 голами), за всю свою футбольну кар'єру забив 1289 голів у 1363 іграх, гравець століття за версією ФІФА - батько сімох дітей.

У 1966 році Пеле одружився на Роземері дос Рейс Шолбі, з якою вони привели на світ трьох дітей: дочку Келлі Крістіну (1967), сина Едсона Шолбі (1970) і ще одну дочку Дженніфер (1978). У 1982 році Пеле і Роземері розлучилися.

У 1994 році Пеле одружився вдруге, його обраницею стала Ассирія Лемос Сейшас. Згодом у пари народилися близнюки хлопчик Джошуа і дівчинка Селесте (розлучення - у 2008 році).

У липні 2016 Пеле одружився втретє з 50-річною бразильською підприємницею японського походження Марсією Сібель Аокі.

Позашлюбних дітей у нього принаймні двоє: в 2002 році Пеле визнав своєю дочкою Флавію Крістіну Курц де Карвальо. Вона - плід одного з швидкоплинних романів Короля футболу в 1968 році. А ще одна дочка - Сандра, народилася в 1961 році в результаті позашлюбного зв'язку Пеле з домробітницею (батьківство знаменитого бразильця в обох випадках підтверджено аналізами ДНК).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду вчетверте стане батьком

Сам Криштіану Роналду - четверта дитина в сім'ї. Його батько помер 2005 року.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітні зірки футболу: Роналду став батьком учетверте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути