вівторок, 06 листопада 2018 16:33

"Мені треба схуднути?" - Світоліна потролила журналіста
7

Фото: Тарас Подолян

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна викликала щиру симпатію. У вівторок, 6 листопада, на зустрічі з журналістами спортсменка підкорила своєю променистою усмішкою та яскравим вбранням.

Автор: Тарас Подолян
 

Світоліній поставили 26 питань. Відповідь на останнє викликала у присутніх у залі бурхливі оплески.

На питання щодо своєї форми Світоліна іронічно відповіла: "мені потрібно схуднути? Ми точно про теніс говоримо?"

Автор: Тарас Подолян
 

Чоловіки не наважувалися поцікавитися у Світоліної про особисте життя, це зробила журналістка.

"Зараз я фокусуюсь на своїй роботі, на своїх завданнях. Через це багато чим жертвую. Для мене важливо бачити сім'ю - це для мене на першому місці", - відповіла Еліна.

Автор: Тарас Подолян
 

Відразу 2 журналістів вжили слово ментально. Це передалося і Світоліній:

"Для мене важливо бути готовою ментально, тому що іноді емоції переповнюють. Також фізично, бо спортсмени через травми не можуть показувати стабільних результатів", - сказала тенісистка.

Автор: Тарас Подолян
 

На прес-конференції голова Міністерства молоді та спорту Ігор Жданов вручив Світоліній нагороду Заслуженого майстра спорту України.

"Рада, що мене відзначили на державному рівні. Для мене це мотивація. Кожен крок, якась увага - це завжди дуже важливо, особливо в Україні. Звичайно, хотілося б, що б теніс був більш популярний. Я завжди рада зустрітися з уболівальниками , з дітьми, завжди це роблю. Здорово, що мене нагородила і WTA з цього приводу. Перший крок в Україні вже зроблено - це новий центр від Федерації тенісу, де можуть тренуватися дітки. З цього все починається, коли хлопчики і дівчатка дивляться теніс по телевізору і потім можуть приїхати пограти. Ми рухаємося в правильному напрямі, просто потрібен час, це все так швидко не робиться", - сказала тенісистка.

Автор: Тарас Подолян
 

Щодо перспективи стати першою ракеткою світу українка відреагувала так:

"Серед провідних тенісисток світу велика конкуренція, багато гравців на хорошому рівні. Дівчата в ТОП-8 грають дуже стабільно протягом усього сезону. Стабільність - для мене це найважливіше, це завжди було в пріоритеті. Я вважаю, що наступного року буду відчувати себе впевненіше, більш впевненішою у своїх елементах. Буду робити для цього все, вірю, що зможу цього досягти. Залишається тільки виходити на корт, тренуватися. Вважаю, що у мене є все, щоб цього досягти.

Чи хочеться відпочити? Після Сінгапуру з'їздила на пару днів на море. Далі відправлюся до Одеси. Поки в вільному трошки стилі. Звичайно, дуже важливо відпочити. Я додому не заїжджала, як розпочався турнір у Монреалі, тому було дуже-дуже важко, особливо вже під час Сінгапуру. Подивимося, як все складеться, скільки енергії віднімуть у мене всі ці заходи".

Автор: Тарас Подолян
 

Щодо найскладнішого моменту в сезоні Світоліна так відповіла:

"Це була поразка на Ролан Гаррос, тому що і люди цього не очікували. Я була готова досить добре до цього турніру. Був трошки шок, адже я була готова на 100%. Це не був кінець світу, потрібно було рухатися далі, далі було ще 15 турнірів. Але та поразка була дуже прикра.

Критика в соцмережах? Я публічна людина, тому це нормально. Виступаю на великих турнірах, які дивляться багато людей. Розумію, що багато хто хоче, але, на жаль, я не можу виграти всі матчі за рік. Є люди, які не розуміють, що я роблю роботу, вони бачать тільки те, що я публікую в соцмережах. Мене це не засмучує, а трошки дратує, тому що вони не бачать мою роботу з командою, як я сама тренуюся. Дивно, коли говорять, що я мало тренуюся. Що хотілося б їм передати? Все одно стежте за мною та радійте результатам.

Автор: Тарас Подолян
 

Якщо ж підбивати підсумки, сезон не був ідеальним, але було зроблено багато аналізу, фізично, ментально, аналізу поразок. Це частина тенісу, коли ти аналізуєш і рухаєшся маленькими кроками вперед. З цього складається стабільність. Це не був кінець світу. Закінчився цей сезон на хорошій ноті, потрібно винести багато позитиву і рухатися далі. Перемога в Сінгапурі завжди буде в пам'яті та буде надавати впевненісті у своїй грі, у своїх діях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки Світоліна заробила за рік

Перша ракетка України завершила сезон на 4 позиції світового рейтингу.

Зараз ви читаєте новину «"Мені треба схуднути?" - Світоліна потролила журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути