Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2012 10:57

"Мені не двадцять років, я хочу грати" - Воронін готовий змінити команду

"Мені не двадцять років, я хочу грати" - Воронін готовий змінити команду
Андрій Воронін перестав потрапляти у стартовий склад московського "Динамо" ФОТО: sovsport.ru

Нападник "Динамо" Андрій Воронін розповів про взаємини з головним тренером команди Сергієм Силкіним і про своє непотрапляння в основний склад в останніх матчах.

"У мене завжди були хороші відносини з тренером. В той же Пітер ми приїхали з бойовим настроєм, вигравати. Під час тренувань теж не виникало ні найменшого відчуття, що щось може ось так кардинально змінитися. Але в день матчу, після обіду, нам було озвучене тренерське рішення. За кілька годин до стартового свистка арбітра Миколайович (Силкін) запросив нас з Сімою (Ігор Сємшов) на бесіду, і ми втрьох поговорили. Тренер нам все розповів, пояснив - і ми пішли по кімнатах далі готуватися до гри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо б на поле хтось кинув сало, я не звернув би уваги" - Воронін

Тренер пояснив: це не пов'язано з попередніми іграми і нашою спортивною формою, справа виключно в тактичних міркуваннях. Ми обидва, ясна річ, нічого подібного не очікували.

Нинішній весняний відрізок вийшов не таким, як хотілося. Тренер став варіювати склад, а на кубковий матч і зовсім вирішив поміняти тактику, під яку ми з Сємшовим не підійшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрія Вороніна визнали кращим футболістом України у 2011 році

По правді сказати, ми практично не сумнівалися, що матчем з "Зенітом" на лавці все обмежиться, адже на пару з Ігорем в минулому році забили мало не половину м'ячів команди. Та й гольових передач роздали чимало. І весь цей час під тактику підходили, все було нормально. А тепер - не підійшли. Що ж, буває, таке рішення тренера.

Заздалегідь було відомо, що матч зі "Спартаком" через дискваліфікацію пропустить Кевін (Кураньї), тому я сподівався, що вийду з перших хвилин, однак тренери віддали перевагу Кокору (Кокоріну). Він, до речі, зіграв добре, просто йому трохи не пощастило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вороніна визнали кращим футболістом СНД 2011 року

Образи, втім, немає. Просто все сталося якось вже дуже несподівано. Бути лідером команди, її капітаном - і раптом такий різкий поворот ... Не дуже приємно. Тим більше не вважаю, що погано провів попередні ігри. На совість працював на зборах, все було нормально. Загалом, подібного розвитку подій зовсім не припускав".

Якщо теперішня ситуація збережеться, то, звичайно, триматиму в голові варіант зміни клубу. Мені не двадцять років, я хочу грати, сил у мене повно, я в себе вірю. Більш того, показав, що можу грати, та й сам це чудово знаю. Якщо і надалі не буду підходити під тактику, значить, доведеться щось міняти," - цитує Вороніна "Спорт-Экспресс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воронін очолив рейтинг найбагатших футболістів України

У поточному сезоні Андрій Воронін провів 33 матчі в прем'єр-лізі, забив 11 м'ячів і віддав 10 гольових передач.

Зараз ви читаєте новину «"Мені не двадцять років, я хочу грати" - Воронін готовий змінити команду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути