понеділок, 18 червня 2012 02:47

"Мілевський, працюй, а не стій!" - Збірна України провела відкрите тренування
21

Фото: Фото: Євген Савчук

17 червня збірна України на стадіоні донецького "Металурга" провела відкрите тренування для вболівальників та представників ЗМІ.

До початку менше, ніж півгодини, особливого ажіотажу серед вболівальників не спостерігається: п'ятитисячна арена заповнена менше, ніж на 20%. Але поступово людей додалося.

75-річний Олексій Піцький прийшов подивитися на Андрія Шевченка. На "Металург" добирався півтори години.

"Я його пам'ятаю добре ще з 90-х. Він тоді молодий пацан був. Весь час його по телебаченню бачив. Все ніяк вживу не міг побачити. А тут по нашому "Футболу" сказали, що буде відкрите тренування. Так я відразу поїхав сюди. Може, дасть мені автограф. Я навіть захопив з собою листок і ручку. А тепер кажуть, що він травмований, сподіваюся нічого страшного і він англійцям заб'є", - каже Олексій.

Виявилося, у Шевченка рецидив старої травми, але за словами лікаря збірної ситуація повністю під контролем і є надія, що з англійцями Андрій зіграє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України тренувалася без Шевченка

Команда тим часом виходить на поле, трибуни вітають гравців скандуванням: "Україна, Україна!".

Пробіжка переходить у колективну гру з ловлі м'яча.

"О, в баскетбол вони грати вміють", - чується з трибун - "Алієв, бігай швидше! Потрібен гол! Мілевський, працюй, а не стій!".

У верхньому ряду гостьової трибуни дві блондинки розглядають через фотооб'єктив футболістів на полі.

"Ти ба, який Ракитський сімпотяжка. Я б у нього взяла автограф. І у Девіча теж, у нього гарне обличчя. А той здоровий то Мілевський? Як шпала довгий. Тимощука теж знаю. Пішли вниз, там краще видно".

Більшість вболівальників просто ліниво дивиться на поле і обговорює свої проблеми. Диктор кілька разів намагався завести публіку, але безрезультатно. Пожвавлення викликає тільки наближення до трибун футболістів донецького "Шахтаря" і удар Мілевського, коли м'яч перелетів трубуни.

За воротами де тренувалися футболісти, розташувався десяток фанатів з фан-клубу місцевого "Металурга". Вони все тренування вигукували "Україна", співали гімн та "Червону руту".

На ВІП-трибуні двоє чоловіків п'ють пиво в пластикових стаканчиках. Невдоволено кричать на кожний невірний, на їхню думку, рух футболістів.

"Сподіваюся, Блохін наших донецьких футболістів випустить на поле з англійцями. А то крім П'ятова там нікого не було. Ми прийшли подивитися на футболістів, чого вони варті. Автограф узяв би в Шевченка і П'ятова з Тимощуком. Решта поки не заслужили", - говорить донеччанин Ігор.

Тренування завершилося невеликою "двосторонкою", після чого гравці влаштували вболівальникам автограф-сесію.

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський, працюй, а не стій!" - Збірна України провела відкрите тренування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути