субота, 04 серпня 2018 16:13

Мілевський назвав причину розриву з "Динамо"

Мілевський назвав причину розриву з "Динамо"
Мілевський зі скандалом залишив брестське "Динамо". Фото: dynamo-brest.by

Екс-нападник збірної України Артем Мілевський прокоментував розрив контракту з брестським "Динамо".

"Причина розриву з Брестом? Правду знають всі гравці футбольного клубу "Динамо". Всі знають правду. Можна запитати у будь-якої людини, і тобі скажуть, яка ситуація була, що тренер Шпилевський з першого дня перебування в Бресті хотів мене забрати з команди. Чим то я йому не подобався. Може, боявся мене. боявся, що у мене великий авторитет. Може, ще щось.

Але, чесно кажучи, Бог йому суддя. Приходити в команду в 30 років і творити такі речі - це, вважаю, просто недозволено. Брати і прибирати лідерів команди ... При цьому людина прийшла з нізвідки. тренує овал до цього в академії Лейпцига. І приходити, говорити, що він тренер, що щось натренував - це безтактність. А по відношенню до людей - просто негарно.

Та який у нього рівень роботи, якщо він тренував тільки в академії Лейпцига? Що він може сказати? Він футболу в житті не бачив нормального.

У Бресті завтра ти капітан, а післязавтра тебе вже немає в команді. У нас в Бресті можливо все. Ставлять тренерів всяких з нізвідки.

Клуб не зміг нормально попрощатися навіть на офіційному сайті. Чи сильно це образило? Я не ображаюся ні на кого. Просто має бути повага до роботи, яку ти виконав. Прийшов в команду, коли "Динамо" йшло дванадцятим, і в підсумку посіла четверте, виграв Суперкубок і Кубок у БАТЕ. Ну, елементарна людська повага адже має бути. А так туди-сюди - до побачення. І тобі ні спасибі, ні будь ласка. Це просто кошмар", - передає слова Мілевського by.tribuna.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський збирається продовжити кар'єру в Росії

Артем Мілевський зараз перебуває в статусі вільного агента і та шукає собі нове місце роботи.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський назвав причину розриву з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути