Ексклюзиви
четвер, 01 грудня 2011 11:49

Мілевський може не вийти на гру зі "Сток Сіті"

Мілевський може не вийти на гру зі "Сток Сіті"

Нападник "Динамо" Артем Мілевський за кілька днів до гри зі "Сток Сіті" переніс застуду, що може перешкодити йому вийти на сьогоднішній матч Ліги Європи.

За словами лікаря Леоніда Миронова, незважаючи на перенесений саме напередодні простудний вірус, що на три доби уклав нападника в ліжко, у вівторок комплексне медичне обстеження показало: функціональна готовність Мілевського знаходиться на колишньому рівні.

Інша справа, що відсутність необхідної практики в останніх матчах чемпіонату у зв'язку з дискваліфікацією і хворобою, що збіглася з цим, ймовірно, робить участь Мілевського в сьогоднішньому матчі малоймовірною.

Якщо не трапиться нічого надзвичайного, на вістрі у киян зіграє Браун Ідейе, а трохи позаду - розташуються Андрій Шевченко та Олександр Алієв.

Раніше повідомлялося, що півзахисник "Динамо" Денис Гармаш пропустить матч п'ятого туру групового етапу Ліги Європи проти "Сток Сіті". Сам матч відбудеться у четвер, 1 грудня. Початок о 22:05. Трансляція на телеканалі 2+2.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський може не вийти на гру зі "Сток Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути