Ексклюзиви
четвер, 01 грудня 2011 16:43

Мілевський вибачився перед Годуляном після матчу з "Таврією"

Мілевський вибачився перед Годуляном після матчу з "Таврією"

У поєдинку 15 туру чемпіонату України "Таврія" - "Динамо" (0:0), арбітр матчу Віталій Годулян вилучив з поля нападника киян Артема Мілевського. В опублікованому на сайті Прем'єр-ліги рішенні Дисциплінарного комітету міститься цитата з рапорту Віталія Годуляна з приводу вилучення Мілевського:

"На 90+2 хвилині матчу гравець команди "Динамо" Артем Мілевський порушив правила у боротьбі за м'яч з гравцем команди "Таврія" Володимиром Єзерським. Перебуваючи в 8-10 метрах від місця порушення, я відразу зупинив гру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевському вліпили чотири матчі дискваліфікації

Після зупинки гри Мілевський почав рух у мій бік, висловлюючи демонстративну незгоду з моїм рішенням, за що я збирався показати йому жовту картку. Проте поведінка гравця була занадто агресивною.

Розмахуючи руками, він зблизився зі мною, трохи стукнувши мене по лівій руці своєю правою рукою, а потім спробував не дати дістати картку, схопивши мене за кишеню футболки. При цьому продовжуючи висловлювати невдоволення, Мілевський використовував нецензурні вирази, за що йому і була показана червона картка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевському загрожує п'ятиматчева дискваліфікація

Хочу відзначити той факт, що Артем Мілевський після матчу вибачився за свою поведінку, а також, що висловлюючись нецензурно під час матчу гравець "Динамо" не використовував у своїй промові прямих образ по відношенню до мене", - написав Віталій Годулян у своєму рапорті після матчу "Таврія" - "Динамо".

Нагадаємо, що рішенням Дисциплінарного комітету Артем Мілевський був усунений від футболу на 4 матчі. Три з них він вже відбув.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський вибачився перед Годуляном після матчу з "Таврією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути