неділя, 26 квітня 2009 20:17

"Мілан" розгромив "Палермо"

"Мілан" розгромив "Палермо"
У матчі 33-го туру італійської серії А "Мілан" на своєму полі розгромив "Палермо" (3:0).

Вже на 9-ій хвилині у ворота гостей був призначений пенальті — Кассані вдарив ногою по Амброзіні, який у стрибку намагався зіграти у м"яч. Одинадцятиметровий упевнено реалізував Кака. Амелія хоч і вгадав напрям удару, дотягнутися до м"яча не зумів — 1:0.

Ще через десять хвилин "россо-нері" подвоїли рахунок — зігравши в короткий пас на підступах до штрафної, Амброзіні без перешкод подав м"яч на самотнього Індзагі на лінії воротарської та Піппо головою вбив його у сітку — 2:0.

А на 70-ій хвилині Бальцаретті не пустив до воріт Кака в своїй штрафній, притримавши того рукою — другий пенальті у ворота "Палермо", який реалізував самий потерпілий, оформивши дубль — 3:0.

У паралельному матчі "Лаціо" на своєму полі поступився "Аталанті" (0:1). Єдиний м"яч у цій зустрічі забив на 24-ій хвилині Леонардо Таламонті.

"Болонья" перемогла "Дженоа" (2:0). Господарі відкрили рахунок на 15-ій хвилині — з пенальті, який реалізував Марко Ді Вайо. А ще через десять хвилин Клаудіо Терці подвоїв рахунок.

Після цього матчу "Мілан" з 67 очками займає друге місце, "Дженоа" на 5 місці — 57 очок, "Палермо" на 8 місці — 49 очок, "Лаціо" на 9 рядку — 47 очок, "Аталанта" на 11 місці — 44 очки, "Болонья" на 18 місці — 29 очок.

uefa.com, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" розгромив "Палермо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути